pl
CHOOSE
LANGUAGE:
EN
DE
FR
EN
DE
FR
EN
DE
FR

Kliknij na obrazek, aby pobrać PDF 

  

Okapy nawiewno-wyciągowe

 

Prezentowane gastronomiczne okapy nawiewno-wyciągowe przeznaczone są do wychwytywania i odprowadzania niemiłych zapachów kuchennych przy zapewnieniu bilansu powietrza wyciąganego i nawiewanego. Wyciągane powietrze przepływa przez labiryntowy łapacz tłuszczu, gdzie zostaje wytrącony i odprowadzony do rynienki ściekowej. Zakończona zaworem spustowym rynienka umożliwia łatwe odprowadzenie tłuszczu z okapu.

 

Okapy wyciągowe

 

Okapy wyciągowe przeznaczone są do wychwytywania i odprowadzania ciepła, pary i nieprzyjemnych zapachów wytwarzanych w procesach gotowania, pieczenia, smażenia itp. w kuchni. Tak samo jak w przypadku okapu nawiewno-wyciągowego, tłuszcz zostaje wytrącony z wyciąganego powietrza i odprowadzony do rynienki w celu jego usunięcia.

 

Okapy nad piece konwekcyjno-parowe

 

Okapy nad piece konwekcyjno-parowe i konwekcyjne wychwytują i usuwają zapachy i ciepło powstające w czasie pracy pieców. Prezentowany w katalogu okap gastronomiczny współpracuje z piecami konwekcyjno-parowymi Dora Metal. Wykonanie okapu dla innego typu pieców konwekcyjno-parowych wymaga przeprowadzenia uzgodnień z producentem.

Aktualności - lista
19 - 04 - 2018
Targi Eurogastro 2018
Na stoiskach przedstawione...
100% Profesjonalizmu

Naszą misją jest oferowanie szerokiej gamy wysokiej jakości produktów, cenionych przez Klientów.

czytaj więcej...