Stół jezdny do przygotowania potraw DMLS-00

Wymiary (SxGxW): w zależności od modelu*:
- 1055x700x1100 mm
- 1400x700x1100 mm
- 1745x700x1100 mm
- 2090x700x1000 mm
Klasa klimatyczna: 3
Czynnik chłodniczy: R455A
Zasilanie: 220V/ 16A
Moc chłodnicza: 1800W
Temperatura: +7oC nad blatem roboczym przy temp. otoczenia do 25oC i wilgotności względnej powietrza do 60%
Wyposażenie:
- deski poliamidowe GN 1/1, 2-5 szt. w zależności od modelu
- szyba tylna pionowa wyjmowana
- pojemnik na skropliny GN 1/2 h=200
- sterownik cyfrowy z wyświetlaczem

Opcje / akcesoria:
- Lampa bakteriobójcza (UV-C) (oznaczenie LUNC),
- Zestaw wysuwany: Ociekacz z podwyższonymi brzegami, rama wkładana na pojemnik GN 1/1 ,ruszt GN 1/1, rant tylny wkładany (ozn. GSC),
- Ramka na pojemniki GN 1/6 h=100 (ozn. MSB),
- Dodatkowa osłona szklana (ozn. MPH).
* przy zamontowaniu dodatkowej osłony szklanej (MPH), do wysokości należy dodać 182 mm (h=1282 mm).
** Ilość pojemników GN 1/6 możliwych do umieszczenia w ramce. Pojemniki nie należą do zestawu
Jedno urządzenie - tak wiele możliwości

Sushi Bar

Lada Sałatkowa

Live Cooking

Sta. obróbki wstępnej

Stół bankietowy

Stół kanapkowy
Stół świetnie sprawdza się do przygotowania m.in. kanapek czy sushi. Może być wykorzystywany jako bar sałatkowy, stół bankietowy do przygotowania przystawek oraz jako element linii wydawczej w szkole czy restauracji pracowniczej.
Doskonale sprawdzi się również jako element łańcucha chłodniczego służąc do przygotowania i porcjowania mięs, serów czy warzyw.

Mobilność i wszechstronność
w wielu wymiarach
01.
Gotowanie w idealnych warunkach
Nie musisz się martwić o klimatyzowane pomieszczenie. Mobilny stół do przygotowania potraw LS-00 utrzymuje bezpieczną temperaturę nad powierzchnia roboczą, dzięki czemu Twoje produkty są zawsze odpowiednio chłodne. Kontrolowana temperatura nie przekracza +7oC.
Bezpiecznie przygotujesz produkty i całe dania, a Twoi goście docenią Twój profesjonalizm oglądając przygotowania na żywo.

02.
Rozszerzaj możliwości
Stół mobilny do przygotowania potraw możesz skonfigurować odpowiednio pod własne potrzeby. Wyposażenie opcjonalne pozwoli Ci na dopasowanie urządzenie pod własne wymagania.
- Lampy bakteriobójcza UV-C ogranicza ryzyko rozwoju drobnoustrojów, wirusów i bakterii krążących w przepływającym powietrzu.
- Zestaw: ociekacz, rama na pojemnik GN 1/1, ruszt GN 1/1 i rant tyny wkładany pozwalają na dopasowanie powierzchni roboczej do aktualnie wykonywanych czynności. Dzięki szerokiej gamie dodatków w zestawie, praca jest łatwiejsza i szybsza. Części zestawu w prosty sposób umieścisz w miejscu jednej z desek poliamidowych.
- Ramka na pojemniki GN 1/6 h=100 pozwoli podwiesić pojemniki pod kątem w wygodny sposób. Takie ustawienie zwiększa wygodę i ergonomię pracy. Szybciej i prościej posegregujesz składniki. Pokrojone warzywa, ryby, a nawet owoce morza do serwowania sałatek, kanapek czy sushi masz na wyciągnięcie ręki.
- Dodatkowa, szklana osłona zapewnia większy komfort pracy i bezpieczeństwo przygotowywania potraw.

03.
Solidna technologia i trwałość
Stół w całości wykonany jest z wysokogatunkowej stali nierdzewnej, która jest trwała i solidna. Wykorzystane deski poliamidowe do krojenia to wytrzymały i przystosowany do kontaktu z żywnością materiał, a dodatkowo łatwo się czyści.
Zastosowanie izolacji poliuretanowej (PUR) zwiększa wydajność urządzenia oszczędzając prąd, a Ty oszczędzasz pieniądze.


Dora Metal jest wiodącą w branży gastronomicznej w Polsce firmą, z długoletnią tradycją i doświadczeniem w projektowaniu, oraz produkcji profesjonalnych urządzeń dla sektora HORECA.

Polski producent
Pracujemy
Pon - Pt: 8:00 - 16:00
Aktualności
- SIRHA LYON 2023 16 stycznia 2023
- Ho Ho HO! 22 grudnia 2022
- Wesołych Świąt! 20 grudnia 2022