Neapolitańska, Sycylijska, Bianca …. rodzajów pizzy jest mnóstwo. Do ich przygotowania niezależnie od regionu z jakiego pochodzą, przyda się najlepszy stół do pizzy, a tych mamy kilka modeli. Z okazji dzisiejszego dnia pizzy mamy dla was garść złotych informacji.
Pracę pizzaiolo usprawni ergonomiczny stół z komorą chłodniczą w podstawie np. na ciasto. Dodatkowo, wygodnym rozwiązaniem jest nadstawka chłodnicza na sos i inne składniki. Stoły do pizzy Dora Metal dają możliwość wyboru i doboru akcesoriów.
Wybieraj z pośród blatów granitowych czy stalowych, różnych długości, wysokości i szerokości.
Energooszczędny system chłodniczy oparty na ekologicznym czynniku chłodniczym zadowoli właścicieli. Wiemy, że zmagacie się z wysokimi kosztami, dlatego projektujemy i produkujemy urządzenia, które zmniejszą koszty eksploatacji, bez utraty jakości serwowanych dań.
Wybieraj mądrze, wybieraj DORA METAL