Ergonomia w kuchni?

☝️Projektując kuchnię gastronomiczną, trzeba mieć na uwadze ergonomię.

Dobrze zaprojektowana kuchnia z odpowiednio dobranym sprzętem, to szybsza i efektywniejsza praca👌.
👉Ważne, by kucharze mieli to, co najważniejsze pod ręką🖐, dlatego zamiast zwykłych stołów roboczych lepiej wstawić np. stoły chłodnicze ❄️z blatem nierdzewnym. Mając lodówkę przy stanowisku do pracy, kucharz mniej się nabiega i zmęczy 🙂 po prostu będzie wydajniejszy.

👉Stoły chłodnicze i mroźnicze Dora Metal standardowo wyposażone są w drzwi, które bez problemu i w każdym momencie możesz wymienić na moduły szufladowe. Proste, prawda?
To Ty decydujesz, który system lepiej sprawdzi się w Twojej kuchni.
Moduły szufladowe w naszych stołach, wysuwają się w całej ich długości, dzięki takiemu rozwiązaniu dostęp do produktów nie jest niczym ograniczony.
Uchwyty szufladowe jak i te w drzwiczkach wygięte są z jednego kawałka blachy, co umożliwia ich łatwe mycie i utrzymanie w czystości.

👉Wybieraj sprawdzone rozwiązania polecane przez najlepszych. Pamiętaj - dobra ergonomia ułatwia pracę i przyśpiesza realizację.
Więcej o naszych stołach znajdziesz tutaj: https://www.dora-metal.pl/stoly-chlodnicze/

#stołychłodnicze #jakielodówkidorestauracji #szufladyczydrzwi #ergonomiawrestauracji #ergonomiawkuchni #urządzeniazestalinierdzewnej #sprzetzestalinierdzewnej